CHANEL Privacybeleid

CHANEL hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw gegevens. Wij verbinden ons ertoe producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Daarom waarderen wij elk van onze bestaande of toekomstige klanten en streven wij naar een passende bescherming van uw persoonlijke gegevens ("Gegevens").

Dit CHANEL Privacybeleid legt uit hoe CHANEL uw Gegevens verzamelt en verwerkt wanneer u onze website, app of andere digitale platforms ("Platforms") gebruikt, wanneer u CHANEL-producten koopt via onze platforms of via onze verkooppunten, wanneer u onze verkooppunten bezoekt, wanneer u een van onze Boutique Cards invult en indient, wanneer u solliciteert naar een baan bij CHANEL of wanneer u anderszins interactie heeft met of content te zien krijgt over CHANEL, zoals vereist door de gegevensbeschermingswetten in de gebieden waarin wij zaken doen, zoals de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming ("GDPR").

Lokale specifieke wijzigingen waarnaar hieronder wordt verwezen, zijn ook van toepassing op consumenten in die gebieden en kunnen in sommige gevallen andere normen bevatten als gevolg van toepasselijke lokale wetten, regels en voorschriften. Als dat het geval is, is de lokale specifieke wijziging van toepassing in geval van een conflict.

Samenvatting van het privacybeleid van CHANEL

Deel I. - Algemene bepalingen

Bepaalt de algemene bepalingen die van toepassing zijn op alle gegevensverwerking van CHANEL, ongeacht of u ons bezoekt op de CHANEL Platforms of in onze verkooppunten, en ongeacht het rechtsgebied van waaruit ze worden geëxploiteerd of waarin u zich bevindt of verblijft.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

Om te weten welke entiteit als verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens optreedt, klikt u hier.

2. Welke gegevens verzamelen wij en hoe?

De categorieën van Gegevens die wij over u verzamelen, zijn afhankelijk van uw activiteit en interactie met CHANEL. Uw Gegevens kunnen worden verzameld wanneer u een product bij CHANEL koopt (bijv. Basisgegevens, Aankoopgegevens; After-Sales Gegevens), wanneer u de CHANEL Platforms gebruikt (bijv. Loggegevens, Social Media Gegevens), wanneer u zich inschrijft op de CHANEL-nieuwsbrief (bijv. Marketinggegevens), wanneer u solliciteert naar een baan bij CHANEL of wanneer u anderszins interactie heeft met CHANEL (bijv. Verzoekgegevens).

3. Waarom verzamelen en verwerken wij uw gegevens en hoe rechtvaardigen wij de verwerking van uw gegevens?

Wij kunnen uw Gegevens voor verschillende doeleinden verwerken, afhankelijk van uw interactie met ons, bijvoorbeeld om u in staat te stellen een product bij CHANEL te kopen of om u CHANEL services te verlenen, om uw aanvragen te verwerken, om u op de hoogte te houden van onze laatste collecties en evenementen, om uw mening te verzamelen, en in het algemeen om u beter te leren kennen om u een gepersonaliseerde ervaring te kunnen bieden. Elke verwerking van uw gegevens is wettelijk gebaseerd op uw toestemming, de noodzaak om een contract met u uit te voeren, een wettelijke verplichting en/of ons doorslaggevend legitiem belang, afhankelijk van het doel van de verwerking.

4. Aan wie kunnen wij uw gegevens verstrekken?

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving en voor zover nodig afhankelijk van het doel van de verwerking, kunnen uw Gegevens worden gedeeld binnen de , in specifieke gevallen met dienstverleners die namens CHANEL handelen om u of CHANEL bepaalde diensten te verlenen, of in beperkte gevallen met overheidsinstanties of externe adviseurs.

5. Internationale gegevensstromen

Uw Gegevens kunnen worden overgedragen naar rechtsgebieden die niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming bieden als in uw rechtsgebied, in het bijzonder wanneer Gegevens worden gedeeld binnen de . In elk geval worden dergelijke gegevensoverdrachten beveiligd door de uitvoering van gegevensoverdracht-overeenkomsten in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

6. Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

CHANEL bewaart uw gegevens zo lang als nodig is om u de gevraagde diensten te leveren, of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

7. Wat zijn uw rechten?

U beschikt over verschillende rechten met betrekking tot uw gegevens (bv. recht van toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, enz.) die hier worden vermeld en die u te allen tijde kunt uitoefenen.

8. Hoe contact op te nemen met CHANEL voor vragen over privacy?

U kunt hier contact opnemen met CHANEL om uw rechten uit te oefenen en voor elke vraag over dit privacybeleid.

Deel II - Bepalingen die specifiek van toepassing zijn op de CHANEL Platforms

Bepaalt de specifieke bepalingen die van toepassing zijn op de gegevensverwerking van CHANEL die uitsluitend op de CHANEL Platforms wordt uitgevoerd.

1. Welke cookies gebruiken wij en hoe kunt u bezwaar maken tegen dit gebruik?

Wanneer u het Platform van CHANEL voor het eerst bezoekt, krijgt u informatie over het gebruik van cookies en, indien van toepassing, zal CHANEL uw keuze(s) registreren. CHANEL kan cookies installeren wanneer u onze Platforms bezoekt om het juiste gebruik van de Platforms te verzekeren, om onze diensten te personaliseren en om u gepersonaliseerde inhoud te bieden en het gebruik van onze Platforms te verbeteren. U kunt uw cookie-voorkeuren altijd hier beheren.

2. Welke gegevens worden verwerkt wanneer u solliciteert naar een baan op onze Platforms?

CHANEL kan uw gegevens verwerken als u solliciteert naar een baan bij CHANEL, om uw sollicitatie te verwerken.

Deel III - Bepalingen die specifiek van toepassing zijn op de verkooppunten van CHANEL

Bepaalt de specifieke bepalingen die van toepassing zijn op de gegevensverwerking van CHANEL die uitsluitend via de verkooppunten van CHANEL wordt uitgevoerd.

1. CCTV

Wij kunnen gebruik maken van CCTV wanneer u de CHANEL verkooppunten bezoekt. Klik hier om meer te weten te komen over de verwerking van uw beeld door CHANEL via onze CCTV-systemen.

2. Andere activiteiten

In de verkooppunten die u bezoekt, kunnen andere activiteiten worden uitgevoerd (bijvoorbeeld gezichtsherkenning, meting en analyse van de bewegingen van de Klant in de boutique, COVID-19 bescherming), aanvullende en specifieke kennisgevingen zullen in dergelijke verkooppunten beschikbaar zijn.

Deel IV. - Plaatselijke specifieke bepalingen

Deze sectie voorziet in bepaalde lokale specifieke wijzigingen of afwijkingen die van toepassing kunnen zijn afhankelijk van de onderneming van CHANEL die de gegevensverwerking uitvoert of waar u gevestigd of woonachtig bent. Deze bepalingen vormen een aanvulling op de algemene bepalingen die in het privacybeleid van CHANEL zijn opgenomen. In geval van tegenstrijdigheid of inconsistentie prevaleren deze specifieke lokale bepalingen.

Deel V - CHANEL Organisatie

Klik voor toegang tot de lijst van bedrijven van CHANEL.
  • Bepaalt de algemene bepalingen die van toepassing zijn op alle gegevensverwerking van CHANEL, ongeacht of u ons bezoekt op de CHANEL Platforms of in onze verkooppunten, en ongeacht het rechtsgebied van waaruit ze worden geëxploiteerd of waarin u zich bevindt of verblijft.

  • De hierboven vermelde Algemene Bepalingen die van toepassing zijn op uw Gegevens kunnen onderworpen zijn aan plaatselijke specifieke regels. Om meer te weten te komen over de specifieke regels die op u van toepassing zijn, gelieve het betrokken rechtsgebied hieronder te selecteren.

  • Zie hieronder de lijst van CHANEL bedrijven:

    Bedrijfsnaam Adres
    CHANEL S.R.L. Leandro Alem Avenue, 928, 7th Floor, Office 728 - Argentina
    CHANEL Australia Pty. Limited Level 31, 100 Mount Street, North Sydney NSW 2060, Australia
    CHANEL GmbH Dorothegasse, 12, Vienna 1010 - Austria
    CHANEL S.A. Chaussée de la Hulpe, 181, Brussells B-1170 - Belgium
    Europrestígio Distribuição e Comércio de Artigos de Luxo Ltda. Brigadeiro Faria Lima Avenue, 1663, 6° Andar, Jardim Paulistano; São Palo, 01452-001 - Brazil
    CHANEL Inc. 55 Boulevard Marie-Victorin ; Candiac, Quebec J5R 1B6 - Canada
    CHANEL (China) Co., Ltd. 50F, HKRI Centre One, No.288 Shimen Yi Road, Jing'an District 200041 Shanghai, Mainland China
    CHANEL Denmark ApS Kristen Bernikows Gade 6, 3rd Floor, 1105 Copenhagen - Denmark
    CHANEL GMBH Ericusspitze 2-4, Hamburg 20457 - Germany
    CHANEL (Guam), Inc. 562 Harmon Loop Road; Suite 140; Dedeo 96929 - Guam
    CHANEL Hong Kong Limited 61/F, One Island East, Taikoo Place, 18 Westlands Road, Quarry Bay, Hong Kong
    CHANEL Limited 14/F The Hong Kong Club Building, 3A Chater Road Central, Hong Kong
    CHANEL (India) Private Limited Unit No 505, 5th Floor, World mark 3, Aerocity, IGAI, New Delhi 110037 - India
    CHANEL S.R.L Via Montebello 39/A, Milan 20121 - Italia
    CHANEL G.K. 3-5-3, Ginza, Chuo-ku; Tokyo 104-006 - Japan
    CHANEL Korea YH 11F (Pacific Tower), 41 Sejong-daero 9-gil, Jung-gu, Seoul 04513, Korea
    CHANEL Limitada Room 1402 AIA Tower 251A-301 Avenida Commercial De Macau - Macau
    CHANEL (Kuala Lumpur) Sdn Bhd 33rd Floor, UBN Tower, 10 Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur - Malaysia
    CHANEL, S.A. de C.V. Siporex No. 2 Interior 7 y 8; Fracc. Alce Blanco; Naucalpán de Juárez, 53370 - Mexico
    Parfumerie Versailles, , S. de R.L. de C.V. Paseo Las Palmas, número 340, piso 4, Lomas de Chapultepec, III Sección - Mexico
    CHANEL INTERNATIONAL B.V. Gustav Mahlerlaan 1001, 1082 Amsterdam - Netherlands
    CHANEL Limited ULC Level 2 / 152 Quay street, Auckland CBD, New Zealand 1010
    CHANEL NORWAY AS Øvre Slottsgate 27, 7th Floor, 0157 Oslo - Norway
    CHANEL S. de R.L. PH ARIFA, 10th Floor, West Boulevard, Santa Maria Business, Panama City - Panama
    Compañia Universal de Perfumeria Francesa (CUPFSA) S. de R.L. Calle Primera, Edificio No. 55; France Field; Colon Free Zone; Colon - Panama
    Europerfumeria, S.A. Edificio PH Canaima, 3 Piso, Avenida Samuel Lewis; Panama City - Panama
    CHANEL LIMITADA Rua do Carmo, n° 42-7°B, Edificio Grandela, Lisboa 1200 - Portugal
    OOO CHANEL 23 Block, 3 Posledny Pereoulok; Moscow 103045 - Russia
    CHANEL Pte Limited / CHANEL Asia Pacific Pte Limited 501 Orchard Road, #15-01 Wheelock Place Singapore 238880 - Singapore
    CHANEL SA Calle de José Ortega y Gasset, 22-24 ; 6 planta, 28006 Madrid - Spain
    CHANEL SWADEN AB Mäster Samuelsgatan 1, 2nd floor, 111 45 Stockholm - Sweden
    CHANEL SARL Quai du Général Guisan 24, CH-1204 Genève - Switzerland
    CHANEL SARL Boulevard Grande Duchesse Charlotte, 1331 Luxembourg, Luxembourg
    CHANEL Inc. Taiwan Branch 39/F. No.100 Songren Road, Xinyi District, Taipei City 11073 - Taiwan
    CHANEL (Thailand) Limited 34th Floor, The Offices at Central World, 999/9 Rama I Road, Patumwan; Bangkok, 10330 - Thailand
    CHANEL Moda ve Lüks Tüketim Ürünleri Limited Sirketi Vişnezade Mah. Şehit Mehmet Sok. No:9, Maçka Residences, 34357 Beşiktas, Istanbul - Turkey
    CHANEL Gayrimenkul ve Tekstil Limited Sirketi Vişnezade Mah. Şehit Mehmet Sok. No:9, Maçka Residences, 34357 Beşiktas, Istanbul - Turkey
    CHANEL LLC 6 Baseina Street, Kyiv 01024 - Ukraine
    CHANEL LIMITED FZE Building W4-A, 3rd Floor, Dubai Airport Free Zone, PO Box 54345 - United Arab Emirates
    CHANEL Limited
    Croydon Logistics Limited
    5 Barlow Place; London W1J 6DG - United Kingdom
    5 Queensway, Croydon CR9 4DL
    CHANEL, Inc. 9 West 57th Street; New York, NY 10019 - United States
    CHANEL Vietnam Unit 5, Floor 23, Saigon Centre, 67 Le Loi, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
     

    Dit Privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op June 2021. Wij zullen u op de hoogte houden van eventuele substantiële wijzigingen die in dit Privacybeleid kunnen worden aangebracht.

CHANEL Política de Privacidade

A CHANEL preocupa-se muito com a sua privacidade e proteção de dados. Estamos empenhados em oferecer os mais elevados padrões de produtos e serviços. Assim, valorizamos cada um dos nossos clientes atuais ou potenciais e procuramos manter uma proteção adequada dos seus dados pessoais ("Dados").

Esta Política de Privacidade CHANEL explica como a CHANEL recolhe e processa os seus Dados quando você utiliza o nosso website, aplicação ou outras plataformas digitais ("Plataformas"), quando compra produtos CHANEL através das nossas plataformas ou através dos nossos pontos de venda, quando visita os nossos pontos de venda, quando preenche e envia um dos nossos Cartões de Boutique, quando se candidata a um emprego na CHANEL ou quando interage de outra forma com ou é apresentado conteúdo sobre CHANEL, tal como exigido pelas leis de proteção de dados nos territórios em que fazemos negócios, tais como o Regulamento Geral Europeu de Proteção de Dados.

As alterações específicas locais a seguir referidas aplicam-se igualmente aos consumidores nesses territórios e podem, em alguns casos, estabelecer normas diferentes devido às leis, regras e regulamentos locais aplicáveis. Em caso afirmativo, a emenda específica local prevalecerá em caso de conflito.

Sumário Executivo da Política de Privacidade de CHANEL

Parte I. - Disposições gerais

Fornece as disposições gerais aplicáveis a todo o processamento de dados CHANEL, quer nos visite em plataformas CHANEL ou nos nossos pontos de venda, e independentemente da jurisdição a partir da qual são operados ou em que se encontram ou residem.

1. Quem é responsável pelo tratamento dos seus dados?

Para conhecer a entidade que atua como controlador de dados para o processamento dos seus Dados, por favor clique aquí.

2. Que dados recolhemos e como?

As categorias de Dados que recolhemos sobre você, dependem da sua atividade e interação com a CHANEL. Os seus Dados podem ser recolhidos quando você compra um produto na CHANEL (por exemplo, Dados Básicos; Dados de Compra; Dados Pós-Venda), quando utiliza as Plataformas CHANEL (por exemplo, Dados de Registro; Dados de Meios Sociais), quando subscreve a newsletter CHANEL (por exemplo, Dados de Marketing), quando se candidata a um emprego na CHANEL ou quando interage de outra forma com a CHANEL (por exemplo, Dados de Pedido).

3. Porque é que recolhemos e processamos os seus Dados e como justificamos o processamento dos seus Dados?

Podemos processar os seus Dados para vários fins, dependendo da sua interação conosco, por exemplo para lhe permitir adquirir um produto na CHANEL ou fornecer-lhe serviços CHANEL, para processar os seus pedidos, para o(a) manter informado(a) sobre as nossas últimas coleções e eventos, para coletar a sua opinião e, em geral, para o(a) conhecer melhor, a fim de lhe oferecer uma experiência personalizada. Cada processamento dos seus Dados é legalmente baseado ou no seu consentimento, na necessidade de executar um contrato com você, numa obrigação legal e/ou no nosso interesse legítimo primordial, dependendo do objetivo do processamento.

4. A quem podemos divulgar os seus dados?

Na medida do permitido pela lei aplicável e conforme necessário em função da finalidade do processamento, os seus Dados podem ser compartilhados, em casos específicos a prestadores de serviços que atuem em nome da CHANEL para lhe fornecer ou alguns serviços CHANEL, ou em casos limitados a autoridades governamentais ou consultores externos.

5. Fluxos internacionais de dados

Os seus Dados podem ser transferidos para jurisdições que não fornecem o mesmo nível de proteção de dados do que na sua jurisdição, em particular quando os Dados são compartilhados. Em qualquer caso, tais transferências de dados são asseguradas pela execução de acordos de transferência de dados em conformidade com as leis e regulamentos aplicáveis.

6. Durante quanto tempo guardamos os seus dados?

CHANEL conserva os seus Dados enquanto for necessário para lhe fornecer os serviços solicitados, ou para cumprir as nossas obrigações legais.

7. Quais são os seus direitos?

Tem vários direitos sobre os seus Dados (por exemplo, direito de acesso, retificação, apagamento, objeção, etc.) que estão listados e que pode exercer a qualquer momento.

8. Como contactar a CHANEL para questões de privacidade?

Pode contactar CHANEL aquí para exercer os seus direitos e para qualquer questão sobre esta política de privacidade.

Parte II - Disposições especificamente aplicáveis às plataformas CHANEL

Fornece as disposições específicas aplicáveis ao processamento de dados CHANEL implementadas apenas em plataformas CHANEL.

1. Que cookies utilizamos e como se pode opor a essa utilização?

Quando visitar pela primeira vez a Plataforma de CHANEL, ser-lhe-ão fornecidas informações relativas à utilização de cookies e, se aplicável, CHANEL registrará a(s) sua(s) escolha(s). CHANEL poderá instalar cookies quando visitar as nossas Plataformas para assegurar a utilização adequada das plataformas, para personalizar os nossos serviços e para lhe fornecer conteúdos personalizados e melhorar a utilização das nossas Plataformas. Pode sempre gerenciar aquías suas preferências de cookies.

2. Que tratamento de dados é realizado para publicidade digital?

Quando navega nas nossas Plataformas, e com o seu consentimento, iremos fornecer-lhe conteúdos de marketing personalizados com base nas suas necessidades e interesses.

3. O que é o processamento de dados efetuado quando se candidata a um trabalho nas nossas Plataformas?

CHANEL pode processar os seus Dados se se candidatar a um emprego na CHANEL, a fim de processar a sua candidatura.

Parte III - Disposições especificamente aplicáveis aos pontos de venda CHANEL

Fornece as disposições específicas aplicáveis ao processamento de dados CHANEL implementado apenas através dos pontos de venda CHANEL.

1. CCTV

 
Podemos utilizar CCTV quando visita os pontos de venda CHANEL. Por favor clique aquí para saber mais sobre o processamento da sua imagem por CHANEL através dos nossos sistemas de CCTV.

2. Outras atividades

Outras atividades poderão ser realizadas nos pontos de venda que visitar (por exemplo, reconhecimento facial, medição e análise dos movimentos do Cliente dentro das Boutiques, proteção COVID-19), avisos adicionais e específicos estarão disponíveis em tais pontos de venda.

Parte IV. - Disposições locais específicas

Esta seção prevê certas alterações ou desvios específicos locais que podem ser aplicáveis dependendo da empresa CHANEL que opera o processamento de dados ou na qual o utilizador se encontra ou reside. Estas disposições complementam as disposições gerais estabelecidas na Política de Privacidade da CHANEL. Em caso de conflito ou incoerência, prevalecem estas disposições locais específicas.

Parte V - Organização CHANEL

Por favor clique  para acessar à lista de empresas CHANEL.
  • Fornece as disposições gerais aplicáveis a todo o processamento de dados CHANEL, quer nos visite em plataformas CHANEL ou nos nossos pontos de venda, e independentemente da jurisdição a partir da qual são operados ou em que se encontram ou residem.

  • As Disposições Gerais acima mencionadas aplicáveis aos seus Dados podem estar sujeitas a regras locais específicas. Para saber mais sobre quaisquer regras específicas aplicáveis ao seu caso, selecione a jurisdição relacionada abaixo.

  • Por favor, ver abaixo a lista de empresas CHANEL:

    Nome da empresa Endereço
    CHANEL S.R.L. Leandro Alem Avenue, 928, 7th Floor, Office 728, Argentina
    CHANEL (Australia) Pty. Limited Level 31, 100 Mount Street, North Sydney NSW 2060, Australia
    Chanel GmbH Wipplingerstrasse 1, 1010 Vienna, Austria
    Chanel SRL Boulevard de Waterloo 64, B-1000 Brussels, Belgium
    Europrestígio Distribuição e Comércio de Artigos de Luxo Ltda. Brigadeiro Faria Lima Avenue, 1663, 6° Andar, Jardim Paulistano; CEP 01452-001 São Palo, 01452-001, Brazil
    CHANEL Canada ULC 55 Boulevard Marie-Victorin Candiac, Quebec J5R 1B6, Canada
    CHANEL (China) Co. LTD. 50F, HKRI Centre One, No.288 Shimen Yi Road, Jing'an District 200041 Shanghai, Mainland China
    Chanel s.r.o. V celnici 1031/4, Nové Město, 110 00 Prague 1, Czech Republic
    Chanel Denmark ApS Kristen Bernikows Gade 6, 3rd Floor, 1105 Copenhagen, Denmark
    Chanel S.A.S. 135 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-Sur-Seine, France
    Chanel GmbH Ericusspitze 2-4, Hamburg 20457, Germany
    CHANEL Hong Kong Limited 61/F, One Island East, Taikoo Place, 18 Westlands Road, Quarry Bay, Hong Kong
    CHANEL Limited 14/F The Hong Kong Club Building, 3A Chater Road Central, Hong Kong
    Chanel (India) Private Limited 505, 5th Floor, World Mark 3 Aerocity, IGI Airport, Hospitality District, New Delhi 110037, India
    Chanel S.r.l Via San Protaso 5, Milan 20121, Italy
    CHANEL G.K. 3-5-3, Ginza, Chuo-ku, Tokyo 104-0061, Japan
    CHANEL Korea YH 11F (Pacific Tower), 41 Sejong-daero 9-gil, Jung-gu, Seoul 04513, Korea
    CHANEL SARL Boulevard Grande Duchesse Charlotte, 1331 Luxembourg
    CHANEL Limitada 17/F Unit E-H, Finance and IT Center of Macau, Avenida Doutor Mario Soares No 320, Macau
    CHANEL (Kuala Lumpur) Sdn Bhd 33rd Floor, UBN Tower, 10 Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia
    CHANEL, S.A. de C.V. Siporex No. 2 Interior 7 y 8; Fracc. Alce Blanco; Naucalpán de Juárez, 53370, Mexico
    Parfumerie Versailles, S. de R.L. de C.V. Paseo Las Palmas, número 340, piso 4, Lomas de Chapultepec, III Sección, Mexico
    Chanel SAM Place du Casino, One Monte-Carlo, Monte Carlo MC-98000, Monaco
    Chanel International B.V. Gustav Mahlerlaan 1001, 1082 Amsterdam, Netherlands
    CHANEL New Zealand ULC 35 Galway Street, Auckland Central, Auckland 1010, New Zealand
    Chanel Norway AS Øvre Slottsgate 27, 7th Floor, 0157 Oslo, Norway
    CHANEL S. de R.L. PH ARIFA, 10th Floor, West Boulevard, Santa Maria Business, Panama City, Panama
    Compañia Universal de Perfumeria Francesa (CUPFSA) S. de R.L. Calle Primera, Edificio No. 55, France Field, Colon Free Zone; Colon, Panama
    Europerfumeria, S.A. Edificio PH Canaima, 3 Piso, Avenida Samuel Lewis, Panama City, Panama
    CHANEL SP. Z O.O. Mokotowska 57, 00542 Warszawa, Poland
    Chanel Unipessoal Limitada Av. Da República, no.7, 7th Floor left, 1050-191 Lisbon, Portugal
    OOO Chanel Room 9, Premises No.1, 7th Floor, Block A, 2 Tsvetnoy Boulevard, 127051 Moscow, Russia
    Chanel Pte Ltd / Chanel Asia Pacific Pte Ltd 501 Orchard Road, #14-01 Wheelock Place, 238880 Singapore
    Chanel S.L.U. Calle de José Ortega y Gasset, 22-24, 6 planta, 28006 Madrid, Spain
    Chanel Sweden AB Birger Jarlsgatan 7, 111 45 Stockholm, Sweden
    Chanel SARL 24, Quai du Général Guisan, CH-1204 Geneva, Switzerland
    CHANEL INC. 39/F. No.100 Songren Road, Xinyi District, Taipei City 11073, Taiwan
    CHANEL (Thailand) Limited 34th Floor, The Offices at Central World, 999/9 Rama I Road Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand
    Chanel Moda ve Lüks Tüketim Ürünleri Limited Sirketi Vişnezade Mah. Şehit Mehmet Sok. No:9, Maçka Residences, 34357
    Beşiktas, Istanbul, Turkey
    CHANEL Gayrimenkul ve Tekstil Limited Sirketi Vişnezade Mah. Şehit Mehmet Sok. No:9, Maçka Residences, 34357
    Beşiktas, Istanbul Turkey
    Chanel LLC 6 Baseina Street, Kyiv 01004, Ukraine
    Chanel Limited FZE Building W4-A, 3rd Floor, Dubai Airport Free Zone, PO Box 54345 Dubai, United Arab Emirates
    CHANEL L.L.C. Boulevard Plaza Tower One, Level 14, Office 1401-04 Dubai, Unite Arab Emirates
    CHANEL Limited 5 Barlow Place, London W1J 6DG, United Kingdom
    Croydon Logistics Limited 5 Queensway, Croydon CR9 4DL, United Kingdom
    Chanel, Inc. 9 West 57th Street, 2nd Floor, New York, NY 10019, United States
    CHANEL Vietnam Company Limited Unit 5, Floor 23, Saigon Centre, 67 Le Loi, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
     

    Esta Política de Privacidade foi atualizada pela última vez em 11 de Julho 2023. Iremos informá-lo relativamente a quaisquer alterações substanciais que possam ser feitas a esta Política de Privacidade.

CHANEL Privacy Policy

CHANEL  cares about your privacy and data protection. We are committed to offering the highest standards of products and services. Thus, we value each of our existing or prospective clients and aim at maintaining appropriate protection of your personal data/personal information (“Data”). 

This CHANEL Privacy Policy explains how CHANEL collects and processes your Data when you use our website, app or other digital platforms (“Platforms”), when you purchase CHANEL products via our platforms or via our points of sales, when you visit our points of sales, when you fill in and submit one of our Boutique Cards, when you apply for a job at CHANEL or when you otherwise interact with or are displayed content about CHANEL, as required by the data protection laws in the territories in which we do business. 

Local-specific amendments referred to below also apply to consumers in those territories and may in some cases set out different standards due to applicable local laws, rules and regulations. If so, the local-specific amendment will govern in the event of a conflict. In compliance with U.S state specific data privacy laws, for notice regarding CHANEL's collection and processing of dara from residents located in the US, Please click here.

DOWNLOAD FULL PDF

Executive Summary of CHANEL Privacy Policy

Part I. - General provisions

Provides the general provisions applicable to all CHANEL data processing, whether you visit us on CHANEL Platforms or in our points of sales, and irrespective of the jurisdiction from which they are operated or in which you are located or reside.

1. Who is responsible for the processing of your Data?

To know the entity acting as a data controller for the processing of your Data, please click here.

2. What Data do we collect and how?

The categories of Data we collect about you depend on your activity and interaction with CHANEL. Your Data may be collected when you purchase a product at CHANEL (e.g. Basic Data, Purchase Data; After-Sales Data), when you use the CHANEL Platforms (e.g. Log Data, Social Media Data,Live Chat), when you subscribe to the CHANEL newsletter (e.g. Marketing Data), when you apply for a job at CHANEL or when you otherwise interact with CHANEL (e.g. Request Data).

3. Why do we collect and process your Data and how do we justify the processing of your Data?

We may process your Data for various purposes, depending on your interaction with us, for example to enable you to purchase a product at CHANEL or provide you with CHANEL services, to process your requests, to keep you informed about our latest collections and events, to collect your opinion, to communicate with you, and generally to know you better in order to offer you a personalized experience. Each processing of your Data is legally based either on your consent, the necessity to carry out a contract with you, a legal obligation and/or our overriding legitimate interest depending on the purpose of the processing.

4. To whom could we disclose your Data?

To the extent permitted by applicable law and as necessary depending on the purpose of processing, your Data may be shared within the , in specific cases to service providers acting on CHANEL's behalf to provide you or CHANEL with some services, or in limited cases to governmental authorities or external advisors.

5. International Data Flows

Your Data may be transferred to jurisdictions not providing the same level of data protection than in your jurisdiction, in particular when Data is shared within the . In any event, such data transfers are secured by the execution of data transfer agreements in compliance with applicable laws and regulations.

6. For how long do we keep your Data?

CHANEL keeps your Data as long as necessary to provide you with the requested services, or to comply with our legal obligations.

7. What are your rights?

You have several rights on your Data (e.g. right of access, rectification, erasure, objection, etc.) which are listed here and which you may exercise at any time.

8. How to Contact CHANEL for Privacy Queries?

You may contact CHANEL here for exercising your rights and for any question on this privacy policy.

Part II. - Provisions specifically applicable to CHANEL Platforms

Provides the specific provisions applicable to CHANEL data processing implemented only on CHANEL Platforms.

1. What cookies do we use and how can you object to such use?

When you first visit CHANEL’s Platform, you will be provided with information concerning the use of cookies and if applicable, CHANEL will register your choice(s). CHANEL may install cookies when you visit our Platforms to ensure the appropriate use of the platforms, to personalize our services and to provide you with personalized content and improve the use our Platforms. You can always manage your cookies preferences Test.

2. What is the data processing carried out for digital adverstising ?

When you browse on our Platforms, adn upon your consent, we will provide you with marketing content personalized to your need and interests.
 

3. What is the data processing carried out when you apply for a job on our Platforms?

CHANEL may process your Data if you apply for a job at CHANEL in order to process your application. 

Part III. - Provisions specifically applicable to CHANEL points of sales

Provides the specific provisions applicable to CHANEL data processing implemented only via CHANEL points of sales.

1. CCTV

We may use CCTV when you visit CHANEL points of sales. Please click here to find out more on the processing of your image by CHANEL through our CCTV systems.

2. Other activities

Other activities might be conducted in the points of sales you are visiting (e.g. facial recognition, measurement and analysis of Client's movements within the Boutiques, COVID-19 protection), additional and specific notices will be available in such points of sales.

Part IV. - Local specific provisions

This section provides for certain local-specific amendments or deviations which may apply depending on the CHANEL company operating the data processing or in which you are located or reside. These provisions supplement the general provisions set out in the CHANEL Privacy Policy. In case of a conflict or inconsistency, these specific local provisions prevail.
  1.     
  2. 1.Australia
  3.     
  4. 2.Brazil
  5.     
  6. 3.China/Mainland China
  7.     
  8. 4.France
  9.     
  10. 5.Hong Kong S.A.R
  11.     
  12. 6.India
  13.     
  14. 7.Japan
  15.     
  16. 8.Korea
  1.     
  2. 9.Macau S.A.R
  3.     
  4. 10.Malaysia
  5.     
  6. 11.Mexico
  7.     
  8. 12.New Zealand
  9.     
  10. 13.Peru
  11.     
  12. 14.Russia
  13.     
  14. 15.Singapore
  15.     
  16. 16.South Africa
  1.     
  2. 17.Taiwan Region
  3.     
  4. 18.Thailand
  5.     
  6. 19.Turkey
  7.     
  8. 20.Ukraine
  9.     
  10. 21.USA
  11.     
  12. 22.Vietnam

Part V - CHANEL Organization

Please click  to access the list of CHANEL companies .

CHANEL’s politik om beskyttelse af personlige oplysninger

CHANEL lægger stor vægt på dit privatliv og databeskyttelse. Vi er forpligtet til at tilbyde produkter og tjenester af højeste kvalitet. Derfor værdsætter vi hver enkelt af vores eksisterende eller potentielle kunder og sigter mod at opretholde en passende beskyttelse af dine personlige data ("data").

Denne CHANEL-politik forklarer, hvordan CHANEL indsamler og behandler dine data, når du bruger vores websted, app eller andre digitale platforme ("platforme"), når du køber CHANEL-produkter via vores platforme eller via vores salgssteder, når du besøger vores salgssteder, når du udfylder og indsender et af vores butikskort, når du ansøger om et job hos CHANEL, eller når du på anden måde interagerer med eller får vist indhold om CHANEL, som krævet af databeskyttelseslovgivningen i de områder, hvor vi driver forretning, såsom den europæiske generelle databeskyttelsesforordning.

Lokale specifikke ændringer, som der henvises til nedenfor, gælder også for forbrugere i disse områder og kan i nogle tilfælde fastsætte andre standarder som følge af gældende lokale love, regler og bestemmelser. I så fald vil den lokalspecifikke ændring være gældende i tilfælde af en konflikt.

  • Giver de generelle bestemmelser, der gælder for al CHANEL-databehandling, uanset om du besøger os på CHANEL-platforme eller vores salgssteder eller på anden måde interagerer med os, og uanset hvilken jurisdiktion de drives fra, eller i hvilken du befinder dig eller er bosiddende.

  • Ovennævnte generelle bestemmelser, der gælder for dine data, kan være underlagt lokale specifikke regler. For at få mere at vide om de specifikke regler, der gælder for dig, skal du vælge den relevante jurisdiktion nedenfor.

  • Se listen over CHANEL-selskaber nedenfor:

    Virksomhedens navn Adresse
    CHANEL S.R.L. Leandro Alem Avenue, 928, 7th Floor, Office 728 - Argentina
    CHANEL (Australien) Pty. Limited Level 31, 100 Mount Street, North Sydney NSW 2060, Australia
    CHANEL GmbH Wipplingerstrasse 1, Wien 1010, Østrig
    CHANEL SRL Boulevard de Waterloo 64, B-1000 Bruxelles, Belgien
    Europrestígio Distribuição e Comércio de Artigos de Luxo Ltda. Brigadeiro Faria Lima Avenue, 1663, 6° Andar, Jardim Paulistano; CEP 01452-001 São Palo, 01452-001, Brasilien
    CHANEL Canada ULC 55 Boulevard Marie-Victorin ; Candiac, Quebec J5R 1B6 - Canada
    CHANEL (China) Co., Ltd. 50F, HKRI Centre One, No.288 Shimen Yi Road, Jing'an District 200041 Shanghai, Mainland China
    CHANEL Denmark ApS Kristen Bernikows Gade 6, 3rd Floor, 1105 Copenhagen - Denmark
    Chanel S.A.S. 135 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-Sur-Seine, Frankrig
    CHANEL GmbH Ericusspitze 2-4, Hamburg 20457 - Germany
    CHANEL Hong Kong Limited 61/F, One Island East, Taikoo Place, 18 Westlands Road, Quarry Bay, Hong Kong
    CHANEL Limited 14/F The Hong Kong Club Building, 3A Chater Road Central, Hong Kong
    CHANEL (India) Private Limited 505, 5th Floor, World Mark 3 Aerocity, IGI Airport, Hospitality District, New Delhi 110037, Indien
    CHANEL S.r.l Via San Protaso 5, Milano 20121, Italien
    CHANEL G.K. 3-5-3, Ginza, Chuo-ku, Tokyo 104- 0061, Japan
    CHANEL Korea YH 11F (Pacific Tower), 41 Sejong-daero 9-gil, Jung-gu, Seoul 04513, Korea
    CHANEL Limitada 17/F Unit E-H, Finance and IT Center of Macau, Avenida Doutor Mario Soares No 320, Macau
    CHANEL (Kuala Lumpur) Sdn Bhd 33rd Floor, UBN Tower, 10 Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur - Malaysia
    CHANEL, S.A. de C.V. Siporex No. 2 Interior 7 y 8; Fracc. Alce Blanco; Naucalpán de Juárez, 53370 - Mexico
    Parfumerie Versailles, , S. de R.L. de C.V. Paseo Las Palmas, número 340, piso 4, Lomas de Chapultepec, III Sección - Mexico
    Chanel SAM Place du Casino, One Monte-Carlo, Monte Carlo MC-98000, Monaco
    CHANEL International B.V. Gustav Mahlerlaan 1001, 1082 Amsterdam - Netherlands
    CHANEL New Zealand ULC 35 Galway Street, Auckland Central, Auckland 1010, New Zealand
    CHANEL Limited ULC Level 2 / 152 Quay street, Auckland CBD, New Zealand 1010
    CHANEL Norge AS Øvre Slottsgate 27, 7th Floor, 0157 Oslo - Norway
    CHANEL S. de R.L. PH ARIFA, 10th Floor, West Boulevard, Santa Maria Business, Panama City - Panama
    Compañia Universal de Perfumeria Francesa (CUPFSA) S. de R.L. Calle Primera, Edificio No. 55; France Field; Colon Free Zone; Colon - Panama
    Europerfumeria, S.A. Edificio PH Canaima, 3 Piso, Avenida Samuel Lewis; Panama City - Panama
    CHANEL Unipessoal Limitada Av. Da República, no.7 , 7th Floor left, 1050-191 Lissabon, Portugal
    OOO Chanel Værelse 9, Lokale nr. 1, 7. etage, Blok A, 2 Tsvetnoy Boulevard, 127051 Moskva, Rusland
    CHANEL Pte Limited / CHANEL Asia Pacific Pte Limited 501 Orchard Road, # 14-01 Wheelock Place, 238880 Singapore
    CHANEL S.L.U. Calle de José Ortega y Gasset, 22-24, 6 planta, 28006 Madrid , Spanien
    Chanel Sverige AB Birger Jarlsgatan 7, 111 45 Stockholm, Sverige
    CHANEL SARL 24, Quai du Général Guisan, CH-1204 Genève, Schweiz
    CHANEL SARL Boulevard Grande Duchesse Charlotte, 1331 Luxembourg, Luxembourg
    CHANEL s.r.o. V celnici 1031/4, Nové Město, 110 00 Prag 1, Tjekkiet
    CHANEL SP. Z O.O. CHANEL SP. Z O.O. Mokotowska 57, 00542 Warszawa, Poland
    CHANEL Inc.  39/F. No.100 Songren Road, Xinyi District, Taipei City 11073 - Taiwan
    CHANEL (Thailand) Limited 34th Floor, The Offices at Central World, 999/9 Rama I Road Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand
    CHANEL Moda ve Lüks Tüketim Ürünleri Limited Sirketi Vişnezade Mah. Şehit Mehmet Sok. No:9, Maçka Residences, 34357
    Beşiktas, Istanbul - Turkey
    CHANEL Gayrimenkul ve Tekstil Limited Sirketi Vişnezade Mah. Şehit Mehmet Sok. No:9, Maçka Residences, 34357
    Beşiktas, Istanbul - Turkey
    CHANEL LLC 6 Baseina Street, Kiev 01004, Ukraine
    CHANEL Limited FZE Building W4-A, 3rd Floor, Dubai Airport Free Zone, PO Box 54345 - United Arab Emirates
    CHANEL L.L.C. Boulevard Plaza Tower One, Level 14, Office 1401-04 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
    CHANEL Limited
    Croydon Logistics Limited
    5 Barlow Place; London W1J 6DG - United Kingdom
    5 Queensway, Croydon CR9 4DL
    CHANEL, Inc. 9 West 57th Street, 2nd Floor, New York, NY 10019, United States
    CHANEL Vietnam Company Limited Unit 5, Floor 23, Saigon Centre, 67 Le Loi, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
     

    Denne fortrolighedspolitik blev senest opdateret den Oktober 2022. Vi vil informere dig om eventuelle væsentlige ændringer, der måtte blive foretaget i denne privatlivspolitik.

سياسة خصوصية شانيل CHANEL

تولي شانيل CHANEL اهتمامًا بحماية خصوصيتك وبياناتك. ونأخذ على عاتقنا التزامًا بتقديم أعلى المعايير من حيث المنتجات والخدمات. وبالتالي، نولي تقديرًا كبيرًا لكل عميل من عملائنا القائمين أو المحتملين ونهدف إلى الحفاظ على مستوى مناسب من حماية البيانات الشخصية/المعلومات الشخصية ("البيانات").

توضح سياسة خصوصية شانيل CHANEL الطريقة التي تتبعها لجمع بياناتك وعلاجها عند استخدامك للموقع الإلكتروني أو التطبيق أو المنصات الرقمية الأخرى ("المنصات")، عند شراء منتجات شانيل CHANEL عبر منصاتنا أو عبر نقاط البيع، أو عند زيارة نقاط البيع، أو عند ملء إحدى بطاقات البوتيك، أو عند التقدم بطلبٍ للالتحاق بوظيفة في شانيل CHANEL أو عند التفاعل مع محتوى عن شانيل CHANEL أو عرضه، حسبما تقتضي قوانين حماية البيانات في الدول التي نزاول بها أعمالنا.

تنطبق التعديلات المحلية المحددة المشار إليها أدناه أيضًا على المستهلكين في تلك الدول وقد تحدد في بعض الحالات معايير مختلفة بسبب القوانين والقواعد واللوائح المحلية المعمول بها. وإذا كان الأمر كذلك، فسينطبق التعديل المحلي المحدد في حالة وجود تضارب. امتثالاً لقوانين خصوصية البيانات الخاصة بالولايات المتحدة، للحصول على إشعار بشأن جمع شانيل CHANEL للبيانات ومعالجتها من المقيمين في الولايات المتحدة، الرجاء النقر هنا.

الملخص التنفيذي لسياسة خصوصية شانيل CHANEL

الجزء الأول. - أحكام عامة

ينص على الأحكام العامة السارية على جميع عمليات معالجة بيانات شانيل CHANEL، سواء أزرتنا على منصات شانيل CHANEL أو في نقاط البيع، وبغض النظر عن الدولة التي يتم تشغيلها منها أو التي توجد أو تقيم فيها.

1. من هو المسؤول عن معالجة بياناتك؟

لمعرفة الكيان الذي يتولى مهمة مراقب البيانات لمعالجة بياناتك، يُرجى النقر هنا.

2. ما هي البيانات التي نجمعها وكيف نجمعها؟

تعتمد فئات البيانات التي نجمعها عنك على نشاطك وتفاعلك مع شانيل CHANEL. ويمكن جمع بياناتك عند شراء أحد المنتجات في شانيل CHANEL (على سبيل المثال، البيانات الأساسية، بيانات الشراء، بيانات ما بعد البيع)، أو عندما تستخدم منصات شانيل CHANEL (على سبيل المثال، بيانات التسجيل، بيانات وسائل التواصل الاجتماعي الدردشة المباشرة)، أو عندما تشترك في النشرة الإخبارية المقدمة من شانيل CHANEL (على سبيل المثال، بيانات التسويق)، أو عندما تتقدم بطلبٍ للحصول على وظيفة في شانيل CHANEL أو عندما تتفاعل مع شانيل CHANEL بأي طريقة أخرى (على سبيل المثال، بيانات الطلب).

3. لماذا نجمع بياناتك ونعالجها وما هي مبرراتنا لمعالجة بياناتك؟

قد نعالج بياناتك تحقيقًا لأغراض مختلفة، بناءً على تفاعلك معنا، على سبيل المثال لتمكينك من شراء منتج في شانيل CHANEL أو تزويدك بخدمات شانيل CHANEL، أو لمعالجة طلباتك، أو لإبقائك على اطلاع بأحدث مجموعاتنا وفعاليتنا، أو لجمع رأيك، للتواصل معك وبشكل عام للتعرف عليك وعلى احتياجاتك بشكلٍ أفضل بهدف تقديم تجربة مخصصة لك. تستند كل معالجة لبياناتك بشكل قانوني إما إلى موافقتك و/أو ضرورة إبرام عقد معك و/أو التزام قانوني و/أو مصلحتنا المشروعة المهيمنة بناءً على غرض المعالجة.

4. من الذي يمكننا الإفصاح عن بياناتك إليه؟

إلى الحد الذي يسمح به القانون المعمول به وحسب الضرورة بناءً على غرض المعالجة، يجوز مشاركة بياناتك داخل، في حالات محددة إلى مقدمي الخدمات الذين يتصرفون نيابةً عن شانيل CHANEL لتزويدك أو تزويد شانيل CHANEL ببعض الخدمات، أو في حالات محدودة إلى الهيئات الحكومية أو المستشارين الخارجيين.

5. تدفقات البيانات الدولية

يجوز نقل بياناتك إلى دول لا توفر المستوى ذاته من حماية البيانات كما هو الحال في دولتك، لا سيما عند مشاركة البيانات داخل. وفي أي حال، تخضع عمليات نقل البيانات للتأمين من خلال إبرام اتفاقيات نقل البيانات بما يتفق والقوانين واللوائح المعمول بها.

6. ما هي مدة الاحتفاظ ببياناتك؟

تحتفظ شانيل CHANEL ببياناتك ما دام ذلك ضروريًا لتزويدك بالخدمات المطلوبة أو امتثالًا لالتزاماتنا القانونية.

7. ما هي حقوقك؟

تملك العديد من الحقوق فيما يتعلق ببياناتك (على سبيل المثال، حق الاطلاع، حق التصحيح، حق المسح، حق الاعتراض، إلخ.) المدرجة والتي يجوز لك ممارستها في أي وقت.

8. كيفية الاتصال بشركة شانيل CHANEL فيما يتعلق باستفسارات الخصوصية؟

يمكنك الاتصال بشركة شانيل CHANEL هنا لممارسة حقوقك وللاستفسار عن أي مسألة فيما يتعلق بسياسة الخصوصية هذه.

الجزء الثاني - تنطبق الأحكام بشكلٍ خاص على منصات شانيل CHANEL

ينص على الأحكام الخاصة السارية على معالجة بيانات شانيل CHANEL والتي لا تنطبق إلا على منصات شانيل CHANEL.

1. ما هي ملفات تعريف الارتباط التي نستخدمها وكيف يمكنك الاعتراض على هذا الاستخدام؟

عندما تزور منصة شانيل CHANEL للمرة الأولى، ستحصل على معلومات بخصوص استخدام ملفات تعريف الارتباط وعند الاقتضاء، ستسجّل شانيل CHANEL اختياراتك. وقد تثبّت شانيل CHANEL ملفات تعريف الارتباط عند زيارة منصاتنا لضمان الاستخدام المناسب للمنصات، ولتخصيص خدماتنا وتزويدك بمحتوى مخصص وتحسين استخدام منصاتنا. ويمكنك دائمًا إدارة تفضيلات ملفات تعريف الارتباط من هنا.

2. ما هي معالجة البيانات التي تتم للإعلان الرقمي؟

عندما تتصفح منصاتنا، وبعد موافقتك، سنزودك بمحتوى تسويقي مخصص يناسب احتياجاتك واهتماماتك.

3. ما هي معالجة البيانات التي يتم إجراؤها عند التقدم بطلب للحصول على وظيفة على منصاتنا؟

يجوز لشركة شانيل CHANEL معالجة بياناتك إذا تقدمت بطلب للحصول على وظيفة في شركة شانيل CHANEL من أجل معالجة طلبك

. الجزء الثالث - الأحكام السارية بشكلٍ خاص على نقاط بيع شانيل CHANEL

ينص على الأحكام الخاصة السارية على معالجة بيانات شانيل CHANEL والتي لا تنطبق إلا على نقاط بيع شانيل CHANEL.

1. الدوائر التلفزيونية المغلقة

يجوز لنا استخدام الدوائر التلفزيونية المغلقة عند زيارة نقاط بيع شانيل CHANEL. يُرجى النقر هنا لمعرفة المزيد عن معالجة صورتك بواسطة شركة شانيل CHANEL من خلال أنظمة الدوائر التلفزيونية المغلقة.

2. الأنشطة الأخرى:

يمكن إجراء أنشطة أخرى في نقاط البيع التي تزورها (مثل التعرف على الوجه، وقياس وتحليل تحركات العميل داخل البوتيكات، والحماية من كوفيد-19)، وستتوفر إشعارات إضافية ومحددة في نقاط البيع هذه.

الجزء الرابع - الأحكام المحددة المحلية

ينص هذا القسم على تعديلات أو فروقات محلية محددة والتي قد تنطبق اعتمادًا على شركة شانيل CHANEL التي تدير معالجة البيانات أو التي توجد أو تقيم بها. وتكمل هذه الأحكام الأحكام العامة المنصوص عليها في سياسة خصوصية شانيل CHANEL. وفي حالة وجود تضارب أو عدم اتساق، تسود هذه الأحكام المحددة المحلية.

الجزء الخامس - مؤسسة شانيل CHANEL

يُرجى النقر   للاطلاع على قائمة بالشركات التابعة لشركة شانيل CHANEL.
  • ينص على الأحكام العامة السارية على جميع عمليات معالجة بيانات شانيل CHANEL، سواء أزرتنا على منصات شانيل CHANEL أو في نقاط البيع، وبغض النظر عن الدولة التي يتم تشغيلها منها أو التي توجد أو تقيم فيها.

  • قد تخضع الأحكام العامة المذكورة أعلاه السارية على بياناتك لقواعد محددة محلية. ولمعرفة المزيد عن أي قواعد محددة سارية عليك، يُرجى تحديد الدولة ذات الصلة أدناه.